SV Batavia '90

Scoren tegen ALS
van totaal € 500 (16%)

In de aanloop naar de benefiet wedstrijd op 8 september willen wij met onze club laten zien dat wij het menen: wij willen deze ziekte de wereld uit helpen en daarom zullen wij middels allerlei acties aandacht vragen voor ons doel. Wij willen een punt maken: ALS de wereld uit, zo simpel moet het gewoon zijn. Help jij ons scoren?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 20 06-09-2017 | 12:55
€ 25 18-08-2017 | 10:35
€ 15 01-08-2017 | 15:47
€ 20 05-07-2017 | 12:02
Bekijk alle

Wij zijn voetballers en wij staan op tegen ALS.

19-07-2017 | 09:02 Beste relatie,                                                                                                                                                                Graag kort uw aandacht voor het volgende: ‘LELYSTAD VOETBALT VOOR STICHTING ALS’ Wij zijn voetballers en wij staan op tegen ALS. Waar wij normaal gesproken graag tegen elkaar spelen, vormen wij nu een team. Wij maken ons hard tegen een ziekte die mensen opsluit in een lichaam. Wij staan op tegen de mensonterende ziekte die ALS heet en wij willen samen het strijdveld betreden en ALS de wereld uit schoppen. Tijdens de benefietwedstrijd, die op vrijdag 8 september 2017 wordt gespeeld, willen wij laten zien dat wij samen sterk staan en dat wij het gevecht willen winnen in de toekomst. Hoe? Door de donatieteller hoog te krijgen. Kom ook en help ons. De benefietwedstrijd zal bestaan uit een team van (oud) voetballers van de 3 verenigingen uit Lelystad, V.v. Unicum, Sv Lelystad’67 en Sv Batavia’90. Een unieke samenwerking met maar één gemeenschappelijk doel, stichting ALS! Naast de benefietwedstrijd willen wij ook u, als Lelystads bedrijfsleven, vragen om uw steentje bij te dragen. Zodat wij als Lelystad zijnde, op alle vlakken ons steentje bijdragen aan en voor de stichting ALS. Wat kunt u betekenen? Wij willen deze dag een groot spandoek plaatsen met ‘Lelystad voetbalt voor ALS’, hier komen de bedrijfslogo’s op van de bedrijven die een donatie hebben gedaan en stichting ALS hiermee steunen! Om tijdens de feestavond een zo mooi mogelijk bedrag te overhandigen vragen wij minimaal €50,- aan u als bedrijf! Voor €50 komt u dus met u logo op het spandoek en steunt u ALS! Wanneer u hieraan mee wilt doen als bedrijf, kunt u de donatie overmaken op rekeningnummer: NL17 RABO 0302 6660 36 t.n.v. S.V. Batavia 1990 ALS te Lelystad, onder vermelding van donatie stichting ALS. Daarnaast ontvang ik graag uw bedrijfslogo in jpeg bestand, graag zo snel mogelijk aanleveren! Ik zie graag uw positieve reactie tegemoet en laten wij als Lelystad zijnde, op welke manier dan ook deze stichting steunen, maar vooral de ziekte ALS bestrijden!   Met vriendelijke groet, Sander Rijtslag https://benefietvoetbalwedstrijd.alsacties.nl
Lees meer