Benefietwedstrijd Oud spelers Pec Zwolle tegen Oud spelers Lelystad

from €1.000 (20%)

Stel je voor dat je een gezond en actief mens bent, dat voetballen je lust en je leven is maar dat je van de een op de andere dag je benen niet meer onder controle hebt. Stel je voor dat je met uitvalsverschijnselen bij de arts komt en stel je voor dat je dan hoort dat je ALS hebt. Stel je voor dat je hoort dat je nog maar 3 tot 5 jaar te leven hebt omdat er geen medicijn bestaat. Dat overkwam Fernando Ricksen en met hem zijn er jaarlijks 1500 gezinnen die kampen met deze vreselijke ziekte.

Wij zijn voetballers en wij staan op tegen ALS. Waar wij normaal gesproken graag tegen elkaar spelen, vormen wij nu een team. Wij maken ons hard tegen een ziekte die mensen opsluit in een lichaam. Wij staan op tegen de mensonterende ziekte die ALS heet en wij willen samen het strijdveld betreden en ALS de wereld uit schoppen.

Tijdens de benefietwedstrijd die op vrijdag 8 september 2017 wordt gespeeld willen wij laten zien dat we samen sterk staan en dat wij het gevecht willen winnen in de toekomst. Hoe? Door de donatieteller hoog te krijgen. Kom ook en help ons.

Samen sterk, samen één doel.

View all
€5 12-09-2017 | 19:42 Mijn oma heeft euthanasie gepleegd. ..Heel moedig 9jr geleden omdat ze de slopende ziekte a l s niet meer de baas kon zijn. En gevangen zat in haar eigen lichaam Lieve oma ik blijf voor u vechten
€20 06-09-2017 | 12:55 To: SV Batavia '90
€15 28-08-2017 | 16:21 To: VV Unicum Lelystad
€15 23-08-2017 | 15:47 To: SV Lelystad '67 Samen deze vreselijke ziekte proberen te bestrijden!
€10 21-08-2017 | 13:38 To: SV Lelystad '67
View all

Kom ook en help ons.

19-07-2017 | 08:52 Beste relatie,                                                                                                                                                                Graag kort uw aandacht voor het volgende: ‘LELYSTAD VOETBALT VOOR STICHTING ALS’ Wij zijn voetballers en wij staan op tegen ALS. Waar wij normaal gesproken graag tegen elkaar spelen, vormen wij nu een team. Wij maken ons hard tegen een ziekte die mensen opsluit in een lichaam. Wij staan op tegen de mensonterende ziekte die ALS heet en wij willen samen het strijdveld betreden en ALS de wereld uit schoppen.Tijdens de benefietwedstrijd, die op vrijdag 8 september 2017 wordt gespeeld, willen wij laten zien dat wij samen sterk staan en dat wij het gevecht willen winnen in de toekomst. Hoe? Door de donatieteller hoog te krijgen. Kom ook en help ons. De benefietwedstrijd zal bestaan uit een team van (oud) voetballers van de 3 verenigingen uit Lelystad, V.v. Unicum, Sv Lelystad’67 en Sv Batavia’90. Een unieke samenwerking met maar één gemeenschappelijk doel, stichting ALS! Naast de benefietwedstrijd willen wij ook u, als Lelystads bedrijfsleven, vragen om uw steentje bij te dragen. Zodat wij als Lelystad zijnde, op alle vlakken ons steentje bijdragen aan en voor de stichting ALS.Wat kunt u betekenen? Wij willen deze dag een groot spandoek plaatsen met ‘Lelystad voetbalt voor ALS’, hier komen de bedrijfslogo’s op van de bedrijven die een donatie hebben gedaan en stichting ALS hiermee steunen! Om tijdens de feestavond een zo mooi mogelijk bedrag te overhandigen vragen wij minimaal €50,- aan u als bedrijf! Voor €50 komt u dus met u logo op het spandoek en steunt u ALS! Wanneer u hieraan mee wilt doen als bedrijf, kunt u de donatie overmaken op rekeningnummer:NL17 RABO 0302 6660 36 t.n.v. S.V. Batavia 1990 ALS te Lelystad, onder vermelding van donatie stichting ALS.Daarnaast ontvang ik graag uw bedrijfslogo in jpeg bestand, graag zo snel mogelijk aanleveren! Ik zie graag uw positieve reactie tegemoet en laten wij als Lelystad zijnde, op welke manier dan ook deze stichting steunen, maar vooral de ziekte ALS bestrijden!   Met vriendelijke groet, Sander Rijtslag https://benefietvoetbalwedstrijd.alsacties.
Read more