Fietsen voor ALS tijdens Fiets4daagse

Gea Koggel

( Inzamelactie )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (113%)

Een goede kennis heeft onlangs te horen gekregen dat zij de diagnose ALS heeft.
Daardoor was ik zeer geraakt, juist om de persoon die zij was en nog is.
Vorig jaar zette zij een actie op touw om een duofiets in haar dorpje te realiseren.
Aangezien ikzelf erg blij ben met mijn aangepaste driewieler, de EasySport, weet ik hoeveel fietsen en vrijheid betekent.
Door de wijze waarop ze deed, was ik geraakt en heb contact gezocht.
Samen met nog meer mensen hebben we een fietstocht uitgezet en gedaan: Fietsen voor een duofiets.
Nu wil ik, samen met mijn EasySport, me inzetten om donaties te werven voor onderzoeken en medicijnen om ALS te stoppen én de wereld uit te trappen!
Hopelijk zullen er dan op tijd medicijnen zijn, om haar te redden.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 38,35 27-07-2018 | 22:59 De fiets4daagse is voorbij en bij de finish zat er weer een leuk bedrag in de bus. Hartelijk dank voor alle persoonlijke gesprekken en de steun en juist de motivatie om door te gaan.
€ 38,70 26-07-2018 | 19:47 Ook deze dag mocht ik namens andere fietsers of bedrijven een bijdrage ontvangen om te doneren. Bij deze wil ik n ieder bedanken voor hun gift, tijdens het fietsen in de omgeving van Meppel.
€ 18 26-07-2018 | 08:46 Moeders, ik vind het super dat je je inzet voor deze stichting op deze manier. Zoals je mij altijd steunt en hebt gesteund, kan ik jou dit keer bij deze op afstand steunen. Heel veel succes en geniet!
€ 18 26-07-2018 | 07:56 Deze donaties mocht ik ontvangen van mensen, die mij aanspraken tijdens de Fiets4daagse in Meppel. Hartelijk dank hiervoor.